Asphalt 5 FREE

Asphalt 5 FREE Free 1.0.4

Hard scheuren in mooie 3D arcade-stijl racegame

VOOR

  • Mooie graphics
  • Soepele besturing
  • 'Afterburners' voor versnelling

TEGEN

  • Door bochten slippen houterig
  • Maar één parcours

Uitmuntend
8

Met de Free-versie van Asphalt 5 test je gratis en voor niets een spetterende 3D-racegame voor de iPhone en iPod. Met veel pols-gedraai en duim-gedruk scheur je door de besneeuwde straten van een bergstadje.

In Asphalt 5 FREE begint met het etaleren van een indrukwekkende demo-video van de volledige game. Hierna laadt er een menu waar je kiest tussen een zilvergrijze Audi TT RS en een gele Nissan 370Z. Kort daarop klinkt het startsein en race je tegen 5 andere wagens. Af en toe ontwijk je 'normale' auto's: met Asphalt 5 FREE - van het gerenommeerde Gameloft - hou je dus een dikke vette street race.

De straten en achtergrond zijn gedetailleerd en de animatie van de auto's is om over naar huis te schrijven. Sturen doe je door je i-Toestel naar links en naar rechts te draaien. Je rijtuig geeft standaard automatisch gas, maar desgewenst verander je dit in de opties: er verschijnt dan rechtsonder een gaspedaal, terwijl je links de rem vindt. Asphalt 5 reageert soepel op je bewegingen, maar slippen door de bochten met de rempedaal gaat wel een beetje houterig.

Zin om te racen? Met de combinatie van arcade-style street racing en puike 3D-graphics geeft Asphalt 5 FREE je weinig reden tot klagen!

Meeste downloads Racespellen voor iphone

Meer
Asphalt 5 FREE

Download

Asphalt 5 FREE Free 1.0.4

Beoordelingen about Asphalt 5 FREE